HTML

Charlie naplója

Egy kutya naplója. Egy törpe pinscher mindennapjai Budán, a Mechwart ligetben.

Friss topikok

  • botanIQs: Kedves Sétálók! A csodálatos fa, amit lefényképeztetek, egy narancseper - vagy oszázsnarancs-fa. ... (2013.08.03. 15:25) Séta a Szigeten

Címkék

Ulti

2011.10.02. 20:18 minidobermann

Augusztus 13. szombat

Nem lehet tudni, hogy az előző este volt-e ultiparti a parkolóban, vagy az egyik padon esetleg. Azt sem lehet tudni, hogy valaki elbukta-e az ultiját – esetleg a betlijét – de a lényeg az, hogy az illetők szétszórtak a fűben egy fél pakli kártyát.

Ez itt a piros hetes és a makk alsó például:

Persze volt itt még makk felső is, a kártyán Tell Vilmos látható, és még jó pár másik, svájci szabadságharcos képe.
De hogyan kerültek svájci szabadsághősök a „magyar kártyára”?
Hát így:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_k%C3%A1rtya 

De találtunk már viszkis poharat, fél pár elhagyott cipőt, és még egy csomó más – sajnos teljesen érdektelen – dolgot is.

De eddig ez volt mind közt a legfurcsább:

Mit gondolnak, hogy mi ez?

Hát, aki a koalamackóra tippelt, tévedett. Ez egy egyszerű ülőpárna. Hogy hogyan került ide a fára, azt el sem tudom képzelni. Az egyetlen lehetséges válasz, hogy valaki jó előre ülőhelyet akart biztosítani magának a tűzijáték idejére. Ennek ellentmondani látszik ugyan, hogy innen a Dunapart aligha látható, de láttunk már ennél merészebb elképzeléseket is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinschernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr253272745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása