HTML

Charlie naplója

Egy kutya naplója. Egy törpe pinscher mindennapjai Budán, a Mechwart ligetben.

Friss topikok

  • botanIQs: Kedves Sétálók! A csodálatos fa, amit lefényképeztetek, egy narancseper - vagy oszázsnarancs-fa. ... (2013.08.03. 15:25) Séta a Szigeten

Címkék

Nem nyertünk a lottón

2011.11.17. 02:07 minidobermann

(pedig beleléptünk)

Szombaton délben egy rövid, egészségügyi sétát tettünk a parkban. Már induláskor érdekes dolgot láttunk a hatos megállójában. A képről talán nem derül ki pontosan – igaz, nem is a baleseti helyszínelőknek dolgozunk – hogy öt BKV-ellenőr, illetve közterületes, dulakodik egy nagyon ingerült nővel. Ha nem baj, a dologgal kapcsolatban nem foglalnék állást, de javaslom, hogy a béke érdekében, tessék jegyet venni!



A parkban azután már béke volt. Sütött a nap, hullottak a levelek. Ahogy ez ősszel már illik. Kifejezetten jól éreztük magunkat, habár egyedül voltunk nem járt arra egyetlen pajtásom sem, akivel egy jót rohangászhattam volna. Valamiért kaptam azonban egy juti-falatot, meg lehet nézni, meg is nyaltam a szám szélét utána.


 
A hulló falevelek beleptek köröskörül mindent. Még a parkolóban álló autókat is.



Hogy is van a mondás? Aki sokat markol az keveset fog?
Aki viszont sokat parkol, az sokat fog: takarítani.
(Bocs a szóviccért!)
Az önkormányzat lépcsőjén épp egy esküvői gyülekezet fényképezkedett. Hát, napsütés ide, napsütés oda, az őszi esküvőt csak a menyasszony ruhája különbözteti meg egy temetési menettől.



Aki a kép bal szélén áll, az nem hóember, hanem a menyasszony.
Lesz persze majd hóember is, csak tessék kivárni!
De az igazán szép esküvők nyáron vannak. Majd jövőre lefényképezzük őket.
A játszótéren találkoztunk Chibóval. Őt nemrég csúnyán megharapta egy bullterrier. Nem itt, ebben a parkban, máshol. Itt verekedés nincs, csak játék.
Na, feljössz haver?



Hazafelé a Papa sajnos belelépett egy ragadós, ámde egyúttal rendkívül büdös kutyaszarba. Nem mondanám, ha nem így lenne! Olyan büdös volt – a fűben való hosszas csiszitelés után is – hogy a liftben a tükörről lejött a foncsor.
Tényleg hihetetlen, hogy vannak emberek – emberek? – akik képtelenek különbséget tenni a mezőgazdaságban elengedhetetlenül fontos trágyázás, és a kutyapiszoknak a járdán, vagy akár a fűben való otthagyása között.
A Terézvárosban vannak nagyon jó hirdetések ürülék-összeszedési ügyben. Valami ilyen szöveg olvasható minden szeméttartón:
"Még egy terézvárosi kutya sem olyan ügyes, hogy az ürülékét összeszedje maga után.”
Ezt még akkor láttuk, amikor még nem kezdtem bele a naplóírásba. Így fényképünk sincs róla.
Az itt látható videó azonban ezerszer jobb annál.
Mosolykommandó videója: a kutyaszar!

 

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150396353912529


Ja: tényleg nem nyertünk! :(

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinschernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr363388756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása